Alien

Un extraterestru gri sculptat in lemn de buxus.

Skinner

Un cutit indemanos pentru jupuit si alte treburi. Otel N690 de 4 mm grosime si lemn stabilizat.

Doua organice

Doua cutite vii, cu lame din splendidul otel-carbon 80CrV2 de 5 mm grosime, si manere din coarne de cerb si impala. Bolsterele sunt din carbon Fatcarbon, cu insertie de piatra reconstituita si alama.

Prima

Am finalizat prima bratara elastica de anul acesta, una cu un craniu extrem de detaliat pentru dimensiunea mica. Craniul e sculptat in corn de cerb, cu discuri din cocos antichizat.

Inele

Unele sunt realizate recent, altele mai de mult, toate din corn de cerb.

Complicat

Un craniu de purtat la gat extrem de detaliat, din corn de elan.

Craniu din buxus

Ultima comanda pentru anul acesta, pentru un client din Statele Unite, care si-a dorit un craniu de dimensiuni mai mari din lemn de buxus.

Gunstock war club

O arma letala de inspiratie indiana. Daca ati vizionat “Ultimul mohican”, cu siguranta va aduceti aminte de scena finala in care tatal isi razbuna fiul folosind una dintre aceste bate cu o forma iconica dotate cu o lama devastatoare. De mult imi doream sa fac una, dar volumul de munca pentru realizarea uneia e destul de mare si cumva nu mi-am facut niciodata timp.

Ultimele pe anul acesta

Doua tanto full tang din minunatul otel inoxidabil RWL 34 de la Damasteel de 3,8 mm grosime. Unul cu finisaj stonewash si os de girafa stabilizat, iar celalalt satin finish si plasele din nod stabilizat. Nituri decorative de 6 mm.

Kiridashi x2

O comanda speciala de care sper sa se bucure doua persoane speciale. E intotdeauna o bucurie cand cineva se gandeste la tine, cand cineva incearca sa intuiasca ce ti-ar placea, ce ti-ar aduce bucurie. Un cadou cu semnificatie, un cadou cu valoare practica, de folosit peste ani.