Doua pandantive noi

Ambele sunt sculptate in corn de cerb, dar ce diferite sunt. Unul e montat pe un pandantiv vechi din anii 70, de argint cu opal.

Utilitar

Dintr-o serie limitata de 3 cutite, primele taiate cu jet de apa.

Mala

Mala, coliere inspirate de traditia buddhista a reamintirii celor mai importante 108 percepte ale lui Buddha, pentru rememorarea reincarnarii, a conditiei noastre trecatoare si in acelasi timp vesnice.

Kwaiken x 2

Doua cutite inrudite.

Beautiful strange

Un puukko realizat din materiale de top, Damasteel Vinland, maner din penis de morsa fosilizat si stabilizat (ooski) si bolster din carbon Lava de la Fatcarbon.

Doua elegante

Doua din materiale premium, RWL 34 si Damasteel, os de camila si de girafa stabilizat.

Un craniu din colt de morsa

Coltul de morsa, numit si fildes de morsa, e un material fabulos pentru sculptat. E o bucata veche, probabil de prin anii 70, pe care am cumparat-o anul trecut insa numai acum am ajuns sa lucrez cu ea.

Inca 3

Am finalizat inca trei cutite de aruncat la tinta.

Hibrid

Nu am nici o indoiala ca, in momentul in care vorbim de craniile din Paracas, vorbim e cranii ale unor hibrizi de oameni cu extraterestrii, si argumentul suprem pentru mine este faptul ca au capacitatea craniana cu 25% mai mare decat un om obisnuit. Iar asta nu se poate explica prin tehnica folosita de anumite triburi prin care se alugea capul copiilor prin legare in primii ani de viata. Asa ca sunt in continuare fascinat de ele si fascinat negativ de faptul ca cercetatorii nu le acorda mai multa importanta. Un craniu alungit sculptat in lemn de buxus.

Hardcore

Diferite fata de ce am facut pana acum, poate m-am asprit intre timp.